Jetpack 9.9 și WordPress 5.9 – o nouă versiune a pluginului JetPack, lansarea WP din decembrie și știri

Cuprins

Jetpack a fost creat de experții WordPress pentru a crește viteza și securitatea site-urilor web și pentru a ajuta la creșterea traficului pe site. Jetpack este cu siguranță performanță de top, marketing excelent și cele mai bune instrumente de design de pe WordPress.

 

Ce este pluginul Jetpack?

Jetpack oferă securitate cuprinzătoare și ușor de utilizat pentru site-ul dvs. WordPress, inclusiv backup-uri automate în timp real, scanare malware și protecție împotriva spamului. Caracteristicile de bază, cum ar fi protecția împotriva atacurilor cu forță brută, sunt gratuite.

 

Ce altceva vă oferă plug-in-ul JetPack?

 

Salvare automată a site-ului web în timp real și restaurare în orice punct cu un singur clic.

  • Spațiu de stocare nelimitat – excelent pentru magazinele online, în special pentru cele create cu pluginul WooCommerce.
  • Gestionarea migrării către o nouă gazdă, migrarea fișierelor, temelor și pluginurilor la o nouă bază de date, duplicarea cu ușurință a site-urilor web, crearea de copii de siguranță complete a bazei de date, restaurarea copiilor de siguranță mai vechi.
  • Informații despre fiecare modificare a site-ului cu un jurnal de activitate, excelent pentru coordonare, depanare, întreținere sau depanare.
  • Scanare automată a programelor malware și scanare de securitate pentru alte amenințări.
  • Blocați spam-ul și formulare răspunsuri cu funcții anti-spam datorită suportului Akismet (un plugin anti-spam).
  • Conectare securizată utilizată de milioane de site-uri cu autentificare opțională cu doi factori pentru protecție suplimentară.
  • Monitorizarea timpului de funcționare a site-ului și notificări instantanee prin e-mail pentru orice modificări
  • Conectare securizată utilizată de milioane de site-uri cu autentificare opțională cu doi factori pentru protecție suplimentară.
  • Actualizări automate ale pluginurilor individuale pentru a ușura întreținerea și gestionarea site-ului.

Echipa Jetpack lucrează la capacitate maximă


Este sigur să spunem că echipa Jetpack a fost foarte ocupată în ultima vreme.

Imediat după lansarea aplicației pentru mobil în iunie a acestui an, au început să lucreze la o nouă versiune de WordPress, WordPress 5.8. Și mai bine, odată cu lansarea noii versiuni a pluginului Jetpack (Jetpack 9.9) în iulie, există îmbunătățiri ale compatibilității cu WordPress și o caracteristică renovată a caruselului, care este perfectă pentru afișarea portofoliului dvs. de fotografii, de exemplu. Jetpack a optimizat și zoom-ul și panning pentru utilizatorii de pe dispozitive mobile.

 

Automattic achiziționează Pocket Casts

În iulie 2021, Automattic a achiziționat Pocket Casts, o aplicație populară de podcasting care permite utilizatorilor să-și stocheze toate abonamentele la podcast într-un singur loc și să le sincronizeze pe alte platforme.

Pocket Casts este considerată una dintre cele mai bune aplicații de podcasting de pe piață.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că este considerată una dintre cele mai bune aplicații de podcasting, situația financiară din 2020 a arătat o pierdere netă de 800.000 de dolari, oferind conducerii un motiv solid pentru a o vinde.

De acum înainte, co-fondatorii australieni Russell Ivanovic și Philip Simpson vor conduce Pocket Casts ca parte a Automattic. De asemenea, trebuie adăugat că Pocket Casts este a treia achiziție a Automattic în 2021 – au cumpărat anterior Parse.ly (februarie 2021) și aplicația Day One (iunie 2021).

 

Awesome Motive preia SearchWP

În iulie 2021, Awesome Motive, compania din spatele OptinMonster, MonsterInsights și WPForms, a achiziționat SearchWP, un plugin comercial care îmbunătățește funcționalitatea de căutare WordPress.

CEO-ul Awesome Motive s-a asigurat că utilizatorii SearchWP existenți pot continua să folosească pluginul ca înainte.

WordPress 5.9 poate crește viteza de încărcare leneșă cu până la 33%!

WordPress 5.8 a fost lansat abia în iulie 2021, iar dezvoltatorii se pregătesc deja pentru lansarea WordPress 5.9, care este programată pentru decembrie 2021.

În plus, a existat o postare pe site-ul dezvoltatorilor care sugera că atributul de încărcare leneșă ar putea fi probabil dezactivat din imagini sau cadre iframe din cod.

Atributul de încărcare leneșă este adăugat în mod implicit la toate imaginile și cadrele iframe începând cu WordPress 5.5. Dezvoltatorul sugerează că acest lucru nu este ideal, deoarece imaginile din partea de sus a paginii trebuie preluate pentru ca pagina să devină utilizabilă. Cu toate acestea, WordPress a adoptat această soluție deoarece toate temele sunt codificate diferit.

Când dezvoltatorii au testat metoda propusă pe cele mai populare teme WordPress, scorul lor sa îmbunătățit cu 7%.

Această propunere este în prezent în discuție, dar reacția la știri a fost în mare parte pozitivă.

 

Rezumat

Doar în iulie, comunitatea WordPress a văzut dezvoltarea caracteristicilor noului lansat WordPress 5.8 și noi lansări, achiziții și produse. La ce altceva ne putem aștepta? Este doar august, așa că încă ne pot surprinde până la sfârșitul acestui an 😉

Cum va arăta noua versiune de WordPress? Vom scăpa de funcția de încărcare leneșă? Vom afla în curând!

Lasă un comentariu

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze

Gotowy?

Jeśli wiesz już wszystko czego potrzebujesz, to teraz zostało wybrać odpowiedni hosting i pakiet, który w pełni Cię zadowoli.