De ce ai nevoie?

Hosting WordPress

Ideal pentru bloguri și site-uri
de prezentare.

De la  25 lei/lună

Hosting Woocommerce

Ideal pentru magazinele online de tip WooCommerce.

De la  30 lei/lună

În toate pachetele noastre veți primi garantat:

Suport tehnic complet și profesional

Echipa noastră este vigilentă și pregătită să vă ajute cu orice problemă cu prioritate. Nu vă faceți griji!

Securitate maximă

Certificarea SSL, gratuită, vă va garanta criptarea completă a datelor.

Cel mai bun client de e-mail RoundCube

Interfață intuitivă, corector ortografic, șabloane de răspuns, suport pentru mai multe dispozitive.

Cele mai noi tehnologii

PHP (chiar și 8.1), Panoul DirectAdmin, super intuitiv și echipat cu Softaculous, pentru instalarea site-ului dintr-un click.

Nu sunteți sigur ce domeniu să alegeți?

Nimic mai ușor! 

Nie do końca wiesz jaką domenę wybrać?

Nic prostszego! Sprawdź to tu i teraz 😉

De ce să alegi hostt.ro?

Planul de găzduire potrivit este unul dintre cei mai importanți pași pentru a avea un site bun! Fie că sunteți în căutarea unei companii care să găzduiască site-ul dumneavoastră personal sau aveți nevoie de un calibru mai mare pentru afacerea dumneavoastră, avem soluția perfectă!

Oferim găzduire atât pentru site-urile web obișnuite, cât și pentru magazinele online, iar în fiecare dintre produsele noastre regăsiți până la 3 pachete unice pentru confortul dumneavoastră. Alege pachetul ideal de gazduire!

Ce vei câștiga alegând hostt.ro?

Performanță sporită

Nu cred există persoane cărora să le placă website-urile lente și ineficiente, nu? Nu cunoaștem astfel de cuvinte aici și lucrăm din plin pentru a vă oferi cele mai bune servere și satisfacție deplină.

Securitate

Este de datoria noastră să vă protejăm datele de hackeri și viruși! Oferim criptarea datelor printr-un certificat SSL gratuit și, în plus, creăm copii de rezervă.

Banii înapoi garantat

Vă garantăm banii înapoi în 14 zile dacă ceva nu vă merge. Puteți testa serviciile noastre în liniște și puteți lua decizia corectă. Fără grabă! 😉

Migrare fără întreruperi

Aveți o altă găzduire, dar crezi că este timpul să o schimbi și ai vrea să te muți? Nimic greu. Vom transfera întregul conținut al vechiului server pentru dumneavoastră - gratuit.

HOSTT.ro - OFERTă

Hosting WordPress

Hosting-ul WordPress de la  Hostt.ro este un suport excelent pentru site-ul și afacerea dumneavoastră. De asta aveți nevoie pentru a urca în clasamentul motoarelor de căutare și pentru a atrage noi clienți. La Hostt.ro totul funcționează rapid, eficient și în siguranță.

Câteva cuvinte despre ceea ce vei câștiga:

HOSTT.ro - OFERTă

Hosting WooCommerce

Hosting-ul WooCommerce de la Hostt.ro

– special adaptat pentru magazinul dvs. și afacerea dvs. de comerț electronic pentru a garanta fiabilitatea și obține un avantaj față de serverele clasice care folosesc Apache.

Magazinele online au nevoie de o bază bună pe care să lucreze rapid și fără întrerupere pentru a vă afișa serviciile sau produsele 24/7, astfel încât clientul dumneavoastră să poată face cu ușurință achiziții în orice moment.

De ce găzduirea WooCommerce este cea mai bună alegere?

Au salvat deja timp și bani - alăturați-vă lor!

Ține minte!

Nu suntem doar o companie de hosting. Suntem specialiști în WordPress și Woocommerce. Prin urmare, dacă aveți probleme cu site-ul dumneavoastră care se află pe serverul nostru - vom fi bucuroși să vă ajutăm! ❤

FAQ

Întrebări frecvente

Găsiți răspunsuri la întrebările dvs. și extindeți-vă vânzările digitale.

Desigur. Cu cât serverul este mai bun, cu atât mai rapid funcționează site-ul plasat pe el. Ne puteți lăsa migrarea site-ului web. Vom transfera un site web construit pe WordPress de la orice furnizor de găzduire pe serverele noastre Hostt.

De obicei, reușim să migrem totul într-o singură zi, dar de ceva timp există un număr neobișnuit de mare de clienți care se mută la noi, așa că uneori este posibil să mutam un site în două sau trei zile lucrătoare.

Da. Oferim o astfel de oportunitate! 🙂 După ce comandați găzduire pe Hostt.ro, veți primi acces la FTP și la panoul DirectAdmin, datorită căruia veți obține acces la toate funcțiile necesare pentru a vă transfera singur site-ul WordPress. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ajutor cu transferul, ne putem ocupa de el gratuit. Migrem pentru tine.

Totul este întotdeauna clar și simplu la noi. Prețurile pachetelor pe care le avem în lista de prețuri rămân neschimbate de la an la an. 🙂

Da, toate acestea sunt garantate de instrumentul Softaculous care vine cu serverele noastre.

Desigur. Atunci când alegeți găzduirea WordPress Primo, puteți configura până la 5 căsuțe de e-mail. O soluție bună este să alegem un plan SEO WordPress în care să putem configura un e-mail pentru toate departamentele companiei sau pentru fiecare angajat!

Dacă aveți deja unul, îl putem redirecționa sau transfera către serverele noastre, iar dacă aveți nevoie de un domeniu, vom fi bucuroși să vă ajutăm să îl rezervați. Alegeți-vă domeniul sau migrați-l gratuit la Hostt.

Un domeniu este o adresă unică pentru site-ul dumneaoastră web și pentru adresele de e-mail, de exemplu

www.numedomeniu.ro | contact@numedomeniu.ro

WordPress este un instrument universal. Îl poți folosi pentru a construi un blog, o pagină de informații, un portofoliu artistic, un forum, o platformă de curs, un site funcțional al companiei sau un magazin de comerț electronic.

Da, folosește doar instalarea automată oferită de Softaculous. Instalarea durează de obicei maximum 2 minute 🙂

Desigur. Cu noi obțineți SSL pentru site-ul dvs. complet gratuit 😉

Un certificat SSL este un fișier instalat pe server, care asigură confirmarea identității site-ului web și criptarea datelor folosind tehnologia SSL (Secure Sockets Layer). Datorită comunicării criptate, oferă securitate deplină, protejând detaliile cardului de credit, adresele de e-mail și alte date confidențiale care sunt introduse pe site.

E timpul să te hotărăști!

Verificați acum găzduirea super rapidă!