Află mai multe despre noi!

Hostt.ro este o companie lider care oferă găzduire perfect adaptată WordPress. Introducem constant noi îmbunătățiri pentru a satisface așteptările clienților noștri și pentru a profita din plin de rețea.

Găzduirea noastră specializată poate fi folosită de oricine – începător sau profesionist care poate merge online și poate crește cu pachetele noastre de găzduire.

Echipa noastră este pregătită să ajute 24/7 pentru a oferi clienților noștri cel mai bun suport posibil. Planurile noastre de găzduire sunt sigure, de încredere și accesibile. Avem pachete care se potrivesc fiecărei nevoi de găzduire WordPress. Clientul nostru este întotdeauna pe primul loc. Alătură-te familiei noastre și vei fi sigur că ești pe mâini bune.

Ești pe mâini bune!

Hostt.pl este o companie specializată în hosting WordPress și Woocomerce. Alăturați-vă nouă și beneficiați de experiența noastră în industrie!

Peste 9.000 de clienți au avut deja încredere în noi!

Hosting WordPress

4673

Domenii înregistrate

7921

Hosting WooCommerce

1547

Iubim WordPress, de aceea încercăm să oferim cele mai bune servicii pentru site-urile sale și ne îmbunătățim constant serviciile. Echipa noastră este formată din cei mai buni experți WordPress pentru a vă oferi cel mai bun serviciu oricând aveți nevoie de răspunsuri la întrebările dvs. Nimeni nu acceptă WordPress mai bine și nu îl înțelege mai mult decât noi. Hostt.pl este dezvoltat constant pentru a fi întotdeauna furnizorul numărul unu de găzduire WordPress!

Un site web fulgerător pe WordPress

Gazduirea noastra este o gazduire adaptata site-urilor WordPress. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că site-ul tău web va fi la fel de rapid ca Ostrich Roadrunner 😉

Preț fix și garanție de returnare a banilor

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creșteri bruște de preț. În plus, oferim o rambursare de până la 14 zile de la achiziționarea găzduirii, în cazul în care ceva nu vă merge.

Număr nelimitat de conturi de e-mail

Puteți configura un număr nelimitat de conturi de e-mail cu numele dvs. de domeniu pentru planrile de găzduire SEO și Dream. Pentru tine și pentru angajații tăi!