Hosting Woocommerce

Gazduire imbatabilă adaptată magazinelor online bazate pe WooCommerce.

👑CEL MAI POPULAR

WooCommerce Start

de la 70 RON

lunar

Planul perfect pentru un singur magazin WooCommerce.

👑CEL MAI POPULAR

WooCommerce SEO

de la 81 RON

lunar

Plan optimizat pentru magazine avansate, complet compatibil cu SEO.

⚡ Include tehnologia Litespeed care accelerează WordPress de două ori.

WooCommerce Dream

de la 100 RON

lunar

Un magazin complex și frumos necesită o astfel de găzduire. Nu mai căutați, ați găsit-o!

⚡ Include tehnologia Litespeed care accelerează WordPress de trei ori.

Nu uita!

Nu suntem doar o companie de hosting. Suntem specialiști în WordPress și WooCommerce. Prin urmare, dacă aveți probleme cu magazinul dumneavoastră de pe serverul nostru – vom fi bucuroși să vă ajutăm! ❤

Ce primești in fiecare pachet?

Backup-uri zilnice

Backup zilnic și restaurare cu un singur click pentru toate site-urile și magazinele dumneavoastră. Ne pasă de siguranța ta.

Scanează serverul de 4 ori pe zi. În fiecare zi.

Dacă se găsesc viruși în magazinul dumneavoastră, vom lua măsurile corespunzătoare.

Versiuni PHP din care să alegeți

Oferim întotdeauna cea mai recentă versiune de PHP. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o versiune mai veche - o puteți schimba cu un singur click.

Certificat SSL gratuit

Cu un certificat SSL, site-ul tău nu numai că va fi sigur și de încredere, dar și rata de conversie va crește. Certificatul va crește, de asemenea, rezultatele site-ului dvs. în motorul de căutare Google.

Adrese de e-mail nelimitate

Pentru planul de găzduire „WooCommerce SEO” și „WooCommerce Dream”, puteți configura un număr nelimitat de conturi de e-mail cu terminația domeniului dumneavoastră. Totul pentru tine și pentru angajații tăi!

Vinde

Control

Administrare

Un site web fulgerător pe WordPress

Gazduirea noastra este o gazduire adaptată site-urilor WordPress. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că site-ul tău web va fi la fel de rapid ca Ostrich Roadrunner 😉

Preț fix și garanție de returnare a banilor

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creșteri bruște și mari. În plus, oferim o rambursare de până la 14 zile de la achiziționarea găzduirii, în cazul în care ceva nu vă merge.

Cele mai importante caracteristici ale tuturor pachetelor - verificați ce obțineți.

De ce găzduire WooCommerce?

Găzduirea WooCommerce este adaptată special pentru magazinul și afacerea dvs. de comerț electronic pentru a garanta fiabilitatea și a obține un avantaj față de serverele clasice care folosesc Apache.

Magazinele online au nevoie de o bază bună pe care să lucreze rapid și fără întrerupere pentru a vă afișa serviciile sau produsele 24/7, astfel încât clientul dumneavoastră să poată face cu ușurință achiziții în orice moment.

Alăturați-vă clienților care au ales deja

Hosting WooCommerce – FAQ

Întrebări frecvente

Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră!

WooCommerce este un plugin modern, complet gratuit pentru WordPress, potrivit atât pentru proiectele mici, cât și pentru cele mai mari de magazine electronice. Vă permite să creați un magazin online, care poate oferi atât produse fizice, cât și digitale.

Cel mai mare avantaj al WooCommerce este faptul că nu este nevoie să ai cunoștințe de programare de specialitate pentru a opera magazinul. Cunoștințele de codare pot fi utile doar atunci când doriți să creați soluții complet noi.

Nu. Magazinul este proprietatea ta, așa că îl vinzi în întregime în propriile condiții. Nu trebuie să plătiți nimănui comision pentru vânzări sau pentru listarea mărfurilor. Excepția este atunci când doriți să utilizați un procesator de plăți precum Netopia, PayU, Paypal, apoi se percepe un comision de către procesatorul în cauză pentru fiecare tranzacție în intervalul 1-2%.

Desigur. Deși există și excepții. Nu transferăm magazine care rulează pe Shopify, Wix etc. Suntem specialiști WordPress și vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă transferați magazinul WooCommerce, domeniul, adresele de e-mail – complet gratuit. În plus, veți primi până la 12 luni de găzduire gratuită! Interesat? Accesați Hostt.ro

Mai mulți factori afectează viteza de funcționare a magazinului electronic, inclusiv: template-ul selectat și plugin-urile încărcate pe care le folosește magazinul dumneavoastră, dar și calitatea găzduirii.

Puteți fi sigur că găzduirea de la Hostt.ro vă va oferi cea mai înaltă calitate și viteză.

63% dintre clienții noștri au ales pachetul WooCommerce SEO – oferă un număr nelimitat de adrese de e-mail, posibilitatea de a extinde afacerea la 3 magazine și este optimizat pentru SEO,

Acesta este cel mai bun plan atunci când doriți să vă testați noua afacere. Vă va permite să profitați din plin de toate posibilitățile WooCommerce la un preț mic. Dacă după ceva timp decideți că aveți nevoie de mai multe adrese de e-mail sau de mai multe magazine, atunci merită să luați în considerare trecerea la un pachet superior – WooCommerce SEO sau WooCommerce Dream.

Desigur, oferim o astfel de oportunitate :)! După ce ați comandat găzduirea la Hostt.ro, veți primi acces la FTP și la panoul DirectAdmin, datorită căruia veți obține acces la toate funcțiile necesare pentru a vă transfera singur magazinul WooCommerce. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ajutor cu transferul, ne putem ocupa de el gratuit!

Totul este întotdeauna clar și simplu la noi. Menținem prețuri fixe pentru pachete de la an la an.

TEHNOLOGII PE CARE LE FOLOSIM

Cunoaște-ți găzduirea

Direct Admin

Este un panou de control pentru găzduire care oferă posibilitatea de a gestiona site-uri web printr-un browser.

LiteSpeed

Unul dintre cele mai eficiente motoare web. Oferă performanțe de cel puțin 3 ori mai mari decât motorul clasic Apache.

Softaculus

Aplicație și program de instalare CMS, cum ar fi WordPress. Datorită acestuia, obțineți posibilitatea de a instala cu un singur clic.

CloudLinux

Previne dezvăluirea informațiilor confidențiale prin virtualizarea sistemelor de fișiere.

CentOS

Cea mai eficientă distribuție Linux, garantând viteză mare a serverelor.

Virtualizor(by Softaculus)

Vă permite să gestionați funcția VPS de pe serverul dumneavoastră cu un singur click.

JetBackup

Optimizator de sarcini care automatizează programarea și execuția backup-urilor pe server.

Imunify

Oferă protecție completă a găzduirii împotriva programelor malware și atacurilor hackerilor.

Let's Encrypt

Oferă certificate SSL gratuite care criptează transmisia de date între server și utilizator.

RoundCube

Oferă toate funcționalitățile pe care le așteptați de la e-mail: suport MIME, agendă de adrese, manipulare folder, căutare de mesaje și verificare ortografică.

Anti DDoS

Se asigură că modelele de atacuri cibernetice repetitive pe serverul dvs. sunt detectate și prevenite.

PHP Selector

Vă permite să schimbați în mod liber versiunea PHP pe serverul dvs. Extrem de util atunci când dezvoltați codul site-ului web sau încărcați pluginuri mai noi care necesită o versiune mai nouă.

LScache

Modulul oferă o viteză mai mare de încărcare a paginii. Până la 10 ori mai rapid decât serverele cu motor Apache.

Kernel care(from Cloudlinux)

Oferă corecții de securitate și remedieri de erori pentru multe sisteme Linux populare care pot fi instalate fără a reporni sistemul.

Sprawdź inne nasze rozwiązania!

Găzduire WordPress de încredere

Alege găzduire super-rapidă adaptată WordPress!

Oferim tot ce ai nevoie pentru a urca în clasamentul motoarelor de căutare și a atrage noi clienți. Ne concentrăm pe specific – și anume servere rapide, eficiente și sigure. Fără limite de transfer, certificatul SSL gratuit și cea mai recentă versiune PHP vă vor permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs. De restul ne ocupăm noi.

Domenii la cel mai bun preț

Rezervă-ți numele companiei pe Internet!

A avea propriul domeniu are multe beneficii. Obțineți propria adresă pentru site-ul dumneavoastră și aveți opțiunea de a avea adrese de e-mail cu extensia domeniului, de exemplu: contact@twojafirma.ro

Dacă aveți un domeniu la altă companie, îl vom migra gratuit.

E timpul să alegi un plan!

Alegeți găzduire super-rapidă, adaptată magazinului dumneavoastră WooCommerce.