Îți migrăm site-ul gratuit!

Aveți nevoie de o găzduire mai bună, dedicată WordPress și Woocommerce?
Acum este posibil să vă migrați site-ul și e-mailul!

Ține minte!

Nu suntem doar o companie de hosting. Suntem specialiști în WordPress și Woocommerce. Prin urmare, dacă aveți probleme cu site-ul dumneavoastră care se află pe serverul nostru - vom fi bucuroși să vă ajutăm! ❤

De ce merită să migrați la HOSTT?

Migrare rapidă și fără probleme

Scanări zilnice de viruși

Performanță la cel mai înalt nivel

Backup zilnic al datelor

Ai îndoieli sau mai ai nevoie de ceva?

Scrie-ne!

Vă vom răspunde la toate întrebările sau vă vom ajuta să adaptați găzduirea la nevoile dumneavoastră. Contați-ne!

Mută ​​tot ce ai creat.

La Hostt, nu plătiți nimic pentru migrare 😉 Noi ne vom ocupa de transferul domeniului dvs., al site-ului WordPress, al tuturor adreselor de e-mail – totul gratuit.

Hostt migrează în fiecare zi site-uri ca al tău – indiferent cât de mari sau complexe sunt acestea. Experții noștri în migrație vă vor transfera rapid și eficient.

➜ Migrare rapidă și fără probleme.

De ceva timp, o mare parte a clienților noștri vin la noi de la alte companii de hosting în căutarea unei oferte favorabile și corecte. Schimbarea furnizorului de găzduire la noi este întotdeauna ușoară și fără probleme, poate fi și cazul dumneavoastră: vă vom transfera domeniul, site-urile web, magazinele și toate cutiile poștale pe serverele noastre.

➜ Criptăm datele dumneavoastră

Cu noi veți păstra confidențialitatea datelor transmise între server și utilizator, datorită transmisiei criptate garantate de certificatul SSL, pe care îl veți primi de la noi complet gratuit .

➜ Performanță la cel mai înalt nivel

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la transfer, acesta este întotdeauna nelimitat pentru tine. Performanța ridicată la Hostt.pl este asigurată de: LiteSpeed ​​​​Cache, NVMe SSD, HTTP/2 și PHP 8+ - ai performanță WordPress sau WooCommerce de până la 3 ori mai bună decât concurența.

➜ Copiere de rezervă zilnică a datelor dumneavoastră

Creăm copii de rezervă ale site-ului dvs. la fiecare 5 ore, care sunt disponibile până la 30 de zile înapoi. Avem instrumentul Imunify 360 care anulează atacurile DDoS pe site-ul dumneavoastră web. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Ne ocupăm de totul pentru tine.

Informații despre transfer - FAQ

Întrebări frecvente

Din momentul completării formularului, durează de la câteva zeci de minute până la maximum câteva ore. După calificarea transferului de la o altă găzduire, specialistul nostru vă va contacta pentru a discuta detaliile și a obține informațiile necesare. Copiem datele și lansăm site-ul pe noul server. Timpul de copiere depinde de greutatea paginii.

De obicei, reușim să migrem totul într-o singură zi, dar de ceva timp există un număr neobișnuit de mare de clienți care se mută la noi, așa că uneori este posibil să mutam un site în două sau trei zile lucrătoare.

Site-ul web și e-mailul vor funcționa. Ne vom ocupa de asta. Vă puteți baza pe noi.

Migrarea site-ului poate afecta SEO. Deoarece Hostt menține cea mai bună viteză și performanță din clasă, SEO se poate îmbunătăți de fapt.

Gata?

Alegeți găzduirea și pachetul potrivit care vă vor satisface pe deplin.