VEZI OPINIILE CLIENȚILOR NOȘTRI

Cooperare foarte bună și fără probleme. Totul a fost clar de la bun început. Chiar dacă nu știu multe despre găzduire, întregul proces de migrare a site-ului meu a decurs destul de fără durere.

Konrad

GuardTech

Buna ziua,
Folosesc hostt de ceva vreme. Sunt multumit de calitatea serviciilor oferite. Am suport in caz de probleme tehnice. Il recomand tuturor celor interesati. Pret bun pentru calitatea serviciilor.

Anna

Pszczela Chata

Recomand aceste servicii de gazduire :). Cooperarea este excelentă, serviciul tehnic răspunde rapid și eficient, risipește îndoielile și funcționează instantaneu când spargem ceva din greșeală! Nu am fi putut găsi mai bine 😉

Beata i Marcin

forUmowo

Suntem foarte mulțumiți de colaborare 🙂 Gazduirea îndeplinește cerințele noastre. Colaborarea decurge foarte bine. Întotdeauna am visat să avem un e-mail cu propriul nostru nume de domeniu. Vă recomandăm cu căldură!

Ela

Wesole

Preț decent, companie prietenoasă, panou DirectAdmin ușor de folosit. Recomand! 🙂 Întregul proces de la achiziție până la migrarea site-ului a decurs fără probleme.

Victor

YahInterior

Plănuiesc să-mi construiesc propriul blog de mult timp și datorită găzduirii cu Hostt am reușit în sfârșit să o fac! Ușor de utilizat, capacitatea de a folosi FTP și un panou simplu. Vă recomand!

Iulia

Mama Jula

Sunt foarte mulțumit, la Hostt sunt oameni de mare ajutor, profesioniști și, cel mai important, foarte prietenoși. Găzduirea lor este tot ceea ce mi-aș putea dori, recomand din toată inima cooperarea. Nu aș fi putut găsi mai bine.

Marta

Time for Wedding

Recomand. În principal datorită calității contactului și vitezei de găzduire. Cred că dacă toți antreprenorii din Polonia ar aborda clienții în acest fel, lumea ar fi un loc mai bun. 🙂

Krzysztof

WoodScale

Am ales găzduirea pentru WooCommerce și sunt surprins. Am găsit în sfârșit o companie care tratează clientul „normal”. Preturi de neschimbat si profesionalism deplin in service. Magazinul funcționează foarte repede. Mulțumesc foarte mult.

Marcin

Local Games

Serviciu foarte profesionist. Recomand găzduirea, funcționează fără probleme- mi-a accelerat întregul blog. Acum este bine să vă deplasați între subpagini.

Alicja

ActiveProject

Serviciu grozav! Totul a fost făcut mai repede decât mă așteptam – migrare complet profesională. Cumpărarea de găzduire de la Hostt este simplă și chiar și o persoană care nu cunoaște computerele se poate descurca. Comunicarea cu clientul este foarte eficientă. Toți sunt de mare ajutor 🙂

Krystian

Kancelaria

Îmi place foarte mult să lucrez cu voi! Serviciu profesional pentru clienți. Sunt foarte mulțumit de cooperare, am mutat chiar eu site-ul pe Hostt, am primit tot ajutorul când nu am înțeles ceva, au fost bucuroși să ofere un răspuns. Sunt foarte pretențios și mă bucur că cooperarea noastră a îndeplinit așteptările mele. Sunt foarte încântat că băieții au găsit un răspuns la fiecare întrebare pe care am avut-o și au fost foarte multe 🙂 Am primit răspunsuri înțelese și utile.

Klaudia

TrychoBeauty

Recomand cu incredere 🙂 Am primit raspunsuri la toate intrebarile. Nu am obiecții. Dacă cineva caută un furnizor bun de găzduire pentru a-și pune în practică ideile, cu siguranță va fi mulțumit!

Lucas

Terapie

Sunt foarte mulțumit de contact, răbdare și disponibilitate de a ajuta, servicii excelente pentru clienți. Nu aveam idee cum să transfer site-ul în sine și Hostt l-a mutat gratuit. Contact grozav! Recomand tuturor.

Laura

WM - Handmade

Servicii grozave, de încredere și prietenoase. Am fost ajutat rapid și de încredere. Preturile nu sunt excesive. Recomand. Sunt foarte incantat. multumesc <3

Eliza

Stilist

Suport tehnic excelent, viteza site-ului excelentă.

Jan

ArchiBAND - YT

Sunt foarte mulțumit atât de cooperare, cât și de viteza găzduirii – totul funcționează fără probleme. Voi posta mai multe pagini in curand 😀

Ana

Miraz - Tattoo

O bună colaborare din toate punctele de vedere. Am câteva site-uri web în Hostt, un magazin și totul funcționează bine.

Damian

Rebuild Project

Lasă-ne feedback-ul tău!​

Luați cea mai bună decizie!

Alegeți acum cea mai rapidă opțiune!